Datorskåpet har blivit väggfast!

Ja faktiskt efter att ha suttit på plats i några veckor tror jag så har det äntligen hänt nåt mer. Mats är helt klar med utkörningen av timmer och äntligen finns det lite mer tid och ork över för honom att jobba med rummen. Igårkväll satte han golvlisten i arbetsrummet.
p2060001 Den här färgen stämmer så bra med tapeten, den är så trivsam.

Det innebar ju då oxå att datorskåpet blev ordentligt fäst i väggen och fick golvlist runt underkanten. Det blev jättebra men sen började han sätta dörrarna. Vi köpte ju skåpet omonterat och dörrarna verkar stämma dåligt. Det blev för sent igår att ta tag i det så nu sitter de på olika höjd men Mats ska försöka justera klart ikväll.

p2060002 Undre dörrarna på datorskåpet sitter på plats och golvlisten oxå.

Jag har bara målat insidan på skåpet färdigt och en av dörrarna är stuken en gång utvändigt så det ser ju lite roligt ut nu men jag ska stryka resten på plats när det är färdigfixat. Nåt som är positivt är i alla fall att vi satt in hyllplanen och det kommer att rymma massor med pärmar och annat när vi är klara. Det kommer bli så mycket lättare när man har allt framför sig istället för i olika backar på ovanvåningen.

Published in: on februari 6, 2009 at 14:32  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://ekenasgard.wordpress.com/2009/02/06/datorskapet-har-blivit-vaggfast/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: