Sådärja!

Nu har vi fått bort spånen och gödseln oxå och Mats har lagt ut det bärlager vi hade hemma. Det hann bli ganska mörkt igår innan han var klar så han ska jämna till det idag.

p1010029 Så här bra blev det…

p1010030 från lite längre håll.

Nu ska bara den panel som är kvar högst upp på långsidan tas bort så vi kan sätta på en hel vägg med locklistpanel. Jag funderar på om det kommer se tomt ut. Om vi skulle sätta dit ett eller ett par fönster, vi har ju gamla fönster som står på logen. Helt och hållet för det estetiska, nån nytta skulle de ju inte göra egentligen. Men det är kanske bättre att bara göra en hel vägg så man verkligen slipper se det som står där inne. Ska bli så skönt att kunna sätta undan mer av det som står framme. Och att kunna flytta dit en del från den andra maskinhallen så vi kan rensa och tömma där helt. Vi blev aldrig riktigt klara även om vi tog det mesta sist. Längs ena sidan ligger massor av saker kvar som är sånt vi sparat för det kan vara bra att ha men det är helt osorterat så vi har ingen egentlig koll på vad som finns där. Och innerst ligger en del virke och lite andra grejor som vi inte kommer åt utan att ta ut lantbruksmaskinerna först… Några till av stolparna ska tas ner oxå. De håller inte upp nåt egentligen utan är ditsatta i efterhand när det byggdes igen. Så det är bara stolpen på mitten på långsidan och den i hörnet som ska vara kvar. Hela ytan i övrigt där inne blir öppen.

Det känns verkligen som om det håller på att hända nåt nu efter vad som känns som en lång period av stillastående verksamhet. På fredag kommer äntligen elektrikern och ska kolla över elen…hela huset behöver nog kollas. Vi har ett jordfel nånstans upptäckte jag när jag skulle borsta tänderna och vi hade igång golvvärmen i badrummet första gången…jag fick små stötar av kranen på handfatet…obehagligt. Men det försvann ju igen när vi kopplade ur elgolvet…så det har varit rätt kallt i badrummet i vinter. Anton har vägrat gå in ibland för ”elektron” inte kommit och fixat golvet! 🙂

Sen ska elen i kupan på ovanvåningen kopplas ur oxå så vi sen kan börja riva den… Det ska bli så skönt!!

Annonser
Published in: on mars 31, 2009 at 09:18  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://ekenasgard.wordpress.com/2009/03/31/sadarja/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: