På Ekenäs gård intet nytt.

Nej faktiskt har det inte hänt mycket denna veckan. vi har förstås lagt på nocken igen. Mats har också handlat virke till dörren som han ska tillverka eftersom vi nu har ändrat planerna lite på hur utsidan ska se ut. Vi kommer (vilket jag nog har nämnt tidigare) att riva utbyggnaden. Nu när vi tittar på den stämmer den väldigt dåligt med proportionerna på det övriga huset. Den blir klumpig och stör helhetsintrycket. Istället blir det en ytterdörr direkt i fasaden nu utan utbyggnad eller glasveranda.

Vi funderar nu på exakt var dörren ska placeras och om vi ska ha en fönsterbåge på var sida om dörren eller inte. Imorgon ska vi städa i trädgården inför vintern och köra bort lite högar av diverse bråte som skräpar runt om här och var. Dessutom tänkte vi ge oss på att elda vår jättehög med skräp (enbart naturmaterial, trä och halm mestadels) som ligger och väntar sen ett år tillbaka tror jag. Får väl se om jag återkommer på måndag med en uppdatering på hur det går i trädgården.

Annonser
Published in: on oktober 9, 2009 at 20:04  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ekenasgard.wordpress.com/2009/10/09/pa-ekenas-gard-intet-nytt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. jag tycker det är helt rätt. Det har inte stämt. Även om det är trevligt med en veranda eller utbyggnad så är det inte ursprungligt. Det kommer bli ännu vackrare som det är. Förstår inte dom som bygger utt och gör bullar överallt på sina hus. Ska man göra som det var ska det väl vara så? många hälsningar tack för en trevlig blogg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: